Verlanglijst (0)Mijn AccountWinkelwagenAfrekenen
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over ons

Welkom op de website van GoedkopeHorloges.nl. Onze webshop www.goedkopehorloges.nl is in het voorjaar van 2014 online gegaan. GoedkopeHorloges.nl biedt een breed assortiment aan goedkope horloges. Dit zijn horloges van bekende en minder bekende merken. Een groot aantal horloges worden uit onze eigen voorraad aangeboden. Maar ook speuren wij dagelijks het internet af, op zoek naar de beste horloge deals! Deze horloges zijn speciaal geselecteerd op prijs en kwaliteit. Via onze website kunt u deze horlogecollectie bij andere horloge-webshops aanschaffen.

Ons streven is om de bezoeker van GoedkopeHorloges.nl te voorzien in een zo’n breed en goedkoop mogelijk aanbod in horloges. Vandaar dus ook dat onze slogan luidt: “De Goedkoopste Horloges op internet!”.

Voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande manieren. De redactie van GoedkopeHorloges.nl streeft ernaar zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag of opmerking te geven. Ons streven is om binnen 24 uur uw vraag te hebben beantwoord.


Stel hier uw vraag via ons contactformulier!

Algemeen e-mail:
Algemene informatie
[email protected]

STProducties
STProducties.nl Internet Development
[email protected]