Verlanglijst (0)Mijn AccountWinkelwagenAfrekenen
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Algemene voorwaarden

14 dagen bedenktijd

Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, twijfel dan niet om ons per e-mail of per telefoon daarvan op de hoogte te stellen. Wij zullen proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. U kunt elk artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Om het product te kunnen retourneren is het wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is, en indien mogelijk in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking zit. Schade aan een verpakking die veroorzaakt is door de verzending valt hier uiteraard niet onder. De verzendkosten van het terugsturen van producten zijn voor rekening van de klant.

Bestelling annuleren

Om uw bestelling te annuleren nadat u deze hebt geplaatst, dient u contact met ons op te nemen. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw bestelling wordt geannuleerd.

Ruilen / Retourneren van artikelen

Indien u een artikel wenst te ruilen of retourneren, volg dan de stappen in ons retourneren formulier op de website. Zo kan GoedkopeHorloges.nl uw retourzending zo makkelijk en snel mogelijk afhandelen. Wij ruilen het artikel indien voorradig direct om of storten binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw rekening. Retourzendingen die retour worden gestuurd zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Uitzonderingen

Niet alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden, er zijn enkele uitzonderingen om verschillende redenen:
• Verbruiksartikelen zoals screenprotectors of reinigingsvloeistof (indien de verpakking is geopend).
• Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
• Artikelen die gebruikt zijn (bekijken en passen mag uiteraard wel)

Kosten retourzending

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door GoedkopeHorloges.nl vergoed.

Bestellingen via onze affiliate partners

Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij één van onze affiliate partners, gelden de voor u geldende algemene voorwaarden en regels van de desbetreffende webwinkel. Onze affiliate partners en geselecteerde horloges zijn met de best mogelijk voorzorg op onze website toegevoegd. Echter zijn wij niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor dergelijke fouten of andere bijzonderheden bij deze webwinkels. De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door GoedkopeHorloges.nl vergoed.

Geld terug

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en correct zijn geretourneerd, voldoet GoedkopeHorloges.nl de betaalde prijs uiterlijk binnen 10 werkdagen na retourontvangst van de artikelen te storten naar u.

Defect binnen de garantieperiode

Om aanspraak te maken op garantie neemt u altijd eerst per e-mail of telefoon contact met ons op. Wij vertellen u dan hoe u het product het beste kunt retourneren en wat de procedure is. In sommige gevallen is een foto van het defect voldoende. We zullen dan direct een nieuw product versturen. Defecte producten die retour worden gestuurd zonder dat daar vooraf met ons over is gecommuniceerd worden niet in behandeling genomen.